Expoziţia „Supporting Objects”, realizată de Vlatka Horvat, va fi inaugurată pe 15 decembrie la galeria Eastwards Prospectus din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Supporting Objects”, prima expoziţie semnată Vlatka Horvat la Eastwards Prospectus, cuprinde lucrări care reinterpretează o serie de obiecte funcţionale, părţi ale corpului uman, precum şi elemente ale mediului construit din jurul nostru – stâlpi, arcuri, cadre de uşă, poduri.

Lucrările din expoziţie tratează aceste elemente de structură ca pe ceva precar şi temporar şi ridică întrebări legate de echilibru, stabilitate şi permanenţă.

În centrul expoziţiei se află o instalaţie sculpturală alcătuită din câteva mese, fiecare dintre ele susţinând o serie de obiecte şi materiale care devin, de fapt, o extensie spaţială a meselor. Această instalaţie site-responsive se află la nivelul superior al galeriei şi leagă cele trei camere.

Pentru subsolul galeriei, artista a realizat grupuri de lucrări sculpturale care oglindesc particularităţile spaţiului pe care-l ocupă, dar într-un mod ce sugerează eşecul şi ambiţiile neîmplinite.

Expoziţia va putea fi vizitată de joi până sâmbătă, între orele 11.00 şi 19.00, iar de duminică până miercuri, cu programare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.