Prima ediţie a celui de-al doilea sezon al emisiunii „Exatlon”, difuzată miercuri seară, a dus Kanal D pe primul loc în topul audienţelor pe segmentul naţional, în timp ce debutul celui de-al doilea sezon al serialului „Fructul oprit” a clasat Antena 1 pe primul loc la nivelul publicului comercial şi urban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Exatlon”, difuzată în intervalul orar 19.30 - 22.40, a fost lider cu 6,9% rating şi 17,4% cotă de piaţă, pe segmentul naţional.

În minutul de maximă audienţă, înregistrat la 20.50, emisiunea a fost urmărită de 1.666.000 de telespectatori, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania şi transmise News.ro de Kanal D.

În acelaşi interval orar, Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea la nivel naţional, cu un rating de 5,8% şi o cotă de piaţă de 14,5%, iar Pro TV, pe locul al treilea, cu 5,6% rating şi o cotă de piaţă de 14,1%.

Emisiunea „Exatlon” poate fi urmărită pe Kanal D, săptămânal, de miercuri până duminică, de la ora 19.30.

Serialul „Fructul oprit” a revenit miercuri seară la Antena 1, cu cel de-al doilea sezon. El a fost lider de piaţă, atât la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban, potrivit cifrelor Kantar Media transmis News.ro de Antena 1.

Premiera sezonului 2, difuzată în intervalul 20.00 - 23:03, a înregistrat la nivelul publicului comercial o cotă de piaţă de 23,4% şi un rating mediu de 8 procente, în timp ce pe poziţia secundă s-a aflat Pro TV, cu o cotă de piaţă de 16,6% şi un rating mediu de 5,7 procente, iar cea de-a treia poziţie a fost ocupată de Kanal D, care a obţinut o cotă de piaţă de 14% şi un rating mediu de 4,8 procente.

Pe segmentul urban, „Fructul oprit” a condus cu o cotă de piaţă de 16,2% şi un rating mediu de 6,8%. Locul al doilea a fost ocupat de Kanal D, cu o cotă de piaţă de 14,1% şi un rating mediu de 5,8%, în vreme ce a treia poziţie în clasament i-a revenit postului Pro TV, cu 11.8% cotă de piaţă şi 4,9 puncte de rating.

Peste 1,5 milioane de telespectatori, la nivelul întregii ţări, au urmărit, în minutul de aur, de la 21.39, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

În această toamnă, „Fructul oprit” este difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.