Eurosport va transmite, în perioada 7 - 19 februarie, Campionatele Mondiale de Schi Alpin din St. Moritz, iar dubla campioană olimpică şi cvadrupla campioană mondială Tina Maze va fi ”Antrenoarea” (”The Coach”) în transmisiunile postului de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii vor putea urmări toate fazele competiţiei, atât de pe pârtii, cât şi din afara acestora, de la Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS 2017, Eurosport urmând să difuzeze peste 40 de ore de acţiune în direct şi rezumate ale zilei în programul ”Winter Sports Extra”, pe durata celor 13 zile ale evenimentului de clasă mondială.

Este pentru a cincea oară în istorie când St. Moritz găzduieşte Campionatele Mondiale.

Marea atracţie este legendara rampă de start în proba de coborâre masculină, numită ”Căderea liberă”. Schiorii se lansează în cursă pe această porţiune înclinată la 45 de grade, care îi accelerează de la 0 la 140 km/h în 6 secunde. Sportivele au secţiunea de start ”Britannia”, o zonă de lansare care le propulsează la viteză maximă în doar câteva secunde.

Alături de Tina Maze, Jonathan Edwards va fi prezentatorul Eurosport pentru transmisiunile internaţionale. În acelaşi timp, mai mulţi foşti sportivi vor fi implicaţi în susţinerea transmisiunilor locale Eurosport, printre ei numărându-se Frank Wörndl (Germania), Urs Lehmann (Germania), Hans Olsson (Suedia), Jean-Pierre Vidal (Franţa), Gauthier de Thessier (Franţa), Karen Putzer (Italia), Matteo Marsaglia (Italia), Finlay Mickel (Marea Britanie) şi Nicolien Sauerbreij (Olanda).

În total, pe parcursul sezonului 2016-17, Eurosport va difuza peste 800 de ore de transmisiuni în direct, decalat şi sub formă de rezumate.

Transmisiunile Eurosport de la Campionatele Mondiale de Schi Alpin FIS 2017 încep cu proba de Super-G feminină, în direct, marţi, 7 februarie, de la ora 12.45, pe Eurosport 1 şi Eurosport Player. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.