Europarlamentarul Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, este invitatul ediţiei de duminică a emisiunii „Poezie şi delicateţuri” a lui Mircea Dinescu, difuzată de Prima TV de la ora 14:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poetul Mircea Dinescu îl are invitat pe Gheorghe Falcă cu care a discutat diverse teme, cum ar fi proiecte europene ce urmează a fi implementate în ţara noastră, fondurile pe care le primeşte România, şi a dezbătut soluţii pentru relansarea economiei după pandemie.

Gheorghe Falcă, europarlamentar în comisiile de transport, muncă şi turism, a gătit împreună cu Dinescu rasol de somn şi o plăcintă cu sarmale. Aceasta din urmă este preparată din sarmalele rămase din ziua anterioară, împăturite într-un aluat făcut pe loc. În acest fel, Mircea Dinescu dă un exemplu de eliminare a risipei alimentare.

Muzica tradiţională care acompaniază ediţia a fost cântată de taraful Iancu Jianu.

Aceasta va fi ediţia care va încheia sezonul „Poezie şi delicateţuri”, urmând ca emisiunea să revină în luna septembrie cu noi invitaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.