Europarlamentarul Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, este invitatul ediţiei de duminică a emisiunii „Poezie şi delicateţuri” a lui Mircea Dinescu, difuzată de Prima TV de la ora 14:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poetul Mircea Dinescu îl are invitat pe Gheorghe Falcă cu care a discutat diverse teme, cum ar fi proiecte europene ce urmează a fi implementate în ţara noastră, fondurile pe care le primeşte România, şi a dezbătut soluţii pentru relansarea economiei după pandemie.

Gheorghe Falcă, europarlamentar în comisiile de transport, muncă şi turism, a gătit împreună cu Dinescu rasol de somn şi o plăcintă cu sarmale. Aceasta din urmă este preparată din sarmalele rămase din ziua anterioară, împăturite într-un aluat făcut pe loc. În acest fel, Mircea Dinescu dă un exemplu de eliminare a risipei alimentare.

Muzica tradiţională care acompaniază ediţia a fost cântată de taraful Iancu Jianu.

Aceasta va fi ediţia care va încheia sezonul „Poezie şi delicateţuri”, urmând ca emisiunea să revină în luna septembrie cu noi invitaţi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.