Episodul din serialul "Las Fierbinţi", difuzat, joi seară, de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, în minutul de aur înregistrându-se peste 3,3 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul a înregistrat 13.8 puncte de rating şi 34.2% share în rândul publicului comercial format din persoane din mediul urban, cu vârsta curpinsă între 18 şi 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 5 puncte de rating şi 12.5% share. 

La nivel naţional, aproape 2,9 milioane de români au urmărit episodul, iar în minutul de aur, de la ora 20.55, peste 3,3 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor. 

Aventurile continuă şi săptămâna viitoare: marţi, miercuri şi joi, de la ora 20.30, la Pro TV. Primele episoade din sezonul 15 "Las Fierbinţi" sunt deja disponibile online, pe www.protvplus.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.