Cea de-a şasea ediţie a sezonului opt al emisiunii „Vocea României”, difuzată vineri seară de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 11,6 puncte de rating şi 33,9% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 3,5 puncte de rating şi 10,3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, emisiunea a înregistrat peste 1,8 milioane de telespectatori, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21.46, aproximativ 2,3 milioane de români urmăreau „Vocea României”.

Opt voci au reuşit să îşi găsească, vineri seară, loc în echipe: Mara Căptaru şi Dana Olteanu – echipa Tudor Chirilă, Eva Timuş şi Maria Andrici – echipa Irina Rimes, Cristina Budeanu şi Silvia Preda – echipa Andra, Silviu Murariu şi Mihnea Vâlceanu – echipa Smiley.

Următoarea ediţie a programului va fi difuzată vineri, de la ora 20.30.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.