Emisiunea ”Vocea României Junior”, difuzată duminică, între orele 20.30 şi 22.30, de Pro TV, a fost urmărită, la nivel naţional, de aproximativ 1,5 milioane de telespectatori şi a fost lider de audienţă pe segmentul publicului comercial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor Kantar Media transmise de postul de televiziune agenţiei de presă News.ro, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul ”Vocea României Junior” a fost lider de audienţă şi a înregistrat 9 puncte de rating şi 19,5% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, Antena 1, care a obţinut 8,6 puncte de rating şi 18,7% share.

La nivel naţional, Pro TV a ocupat locul al doilea, cu 8,2 puncte de rating şi 15,4% share, în timp ce Kanal D a fost lider de audienţă, cu 8,6 puncte de rating şi 16,4% share şi 1.552.000 de telespectatori.

Astfel, la nivel naţional ”Vocea României Junior” a fost urmărită de 1.464.000 de telespectatori, iar în minutul de maximă audienţă, de la 20.51, 2.059.000 de români au vizionat emisiunea.

Echipele antrenorilor - cântăreţele Andra şi Inna şi compozitorul şi producătorul Marius Moga - sunt complete. Audiţiile pe nevăzute s-au închiat, duminică seară, iar odată cu următoarea ediţie vor începe confruntările. 

Emisiunea ”Vocea României Junior”, dedicată copiilor cu vârste între 7 şi 14 ani şi prezentată de Mihai Bobonete şi de magicianul Robert Tudor, este difuzată de Pro TV în fiecare duminică, de la ora 20.30.

Formatul ”The Voice Kids”, pe care se bazează emisiunea românească, are o structură similară cu cea a show-ului ”Vocea României” şi a fost cumpărat de Pro TV de la Talpa Global.

După prima difuzare a formatului, în Olanda, show-ul a intrat în producţie în peste 30 de teritorii, printre care se număra Franţa, Rusia, Germania, Columbia, Statele Unite ale Americii şi Orientul Mijlociu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.