Emisiunea "Te cunosc de undeva!", difuzată de Antena 1, care l-a desemnat câştigător pe Dorian Popa, sâmbătă seară, cu o transformare în Will Smith, a fost lider de audienţă în mediul urban. Show-ul transformărilor, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Selesi, a atras în faţa micilor ecrane aproximativ 2.007.000 milioane de telespectatori, la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, înregistrat la ora 21.46, informează acest post de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, postul de televiziune Antena 1 s-a situat pe primul loc şi a obţinut sâmbătă seară, pe perioada difuzării emisiunii, în intervalul orar 19.59 - 23.20, o audienţă medie de 9,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20,8%, în timp ce următorul clasat, postul Pro TV, a înregistrat 8,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,2%.

Juriul emisiunii este alcătuit din Ozana Barabancea, Andreea Bănică, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

Sărbătoarea muzicii româneşti, care deschide fiecare gală din acest sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, a avut sâmbătă seară un invitat special - cântăreţul Gabriel Dorobanţu, care a interpretat unele dintre cele mai cunoscute cântece ale sale, alături de Florin Ristei şi FreeStay.

Cea mai bună transformare a serii a fost cea realizată de Dorian Popa, care l-a imitat pe actorul şi cântăreţul american Will Smith.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.