Emisiunea „Starea naţiei”, realizată şi prezentată de Dragoş Pătraru, revine luni, de la ora 22:00, la postul Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Starea naţiei” va fi difuzată la Prima TV, de luni până joi, de la ora 22.00, şi în fiecare duminică, de la ora 08.00, cu un Best Of.

Vor reveni şi rubricile binecunoscute: scenetele în care apar actriţa Ştefania Cîrcu şi Marius Ene, „Vax populi” cu Răzvan Anghelescu şi „Ceasul bun”, prin intermediul căreia telespectatorii emisiunii au reuşit să ajute zeci de familii cu probleme şi să sprijine cu tablete sute de copii, oferindu-le astfel acces la şcoala online.

Emisiunea „Starea naţiei” se află în a doua jumătate a celui de-al treilea an la Prima TV. Se pregătesc schimbări importante, începând cu luna februarie.

Emisiunea îşi va exinde durata, dar şi spaţiul de filmare. Va acoperi încă o jumătate de oră de emisie şi se va încheia cu un invitat. De asemenea, platoul de emisie va fi schimbat, fapt care presupune o investiţie importantă.

Dragoş Pătraru a transmis într-un comunicat: „Schimbarea asta era programată în vară, nu mai eram deloc mulţumiţi de spaţiul actual, care ne impunea limite serioase pentru ceea ce voiam noi să facem. Locul era prea mic. Doar că pandemia ne-a încurcat serios. Însă ne-am organizat. Am reuşit să achiziţionăm echipamente de peste 100.000 de euro şi am folosit acest timp pentru a căuta cel mai bun spaţiu pentru nevoile noastre. L-am găsit abia pe 4 ianuarie, pe 5 am semnat contractul, iar pe 6 deja se lucra la antifonarea halei în care va avea loc emisiunea începând din luna februarie. Se va lucra non-stop până când vom fi gata. Lucrăm acolo cu cei mai buni oameni, care au sărit îmediat să ne ajute, iar pentru asta le mulţumim. Investiţia e enormă pentru noi, dar avem în cei de la Prima TV parteneri de încredere, pe care ne putem baza, astfel încât împreună să reuşim să le oferim telespectatorilor produsele de calitate pe care le merită”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.