A patra ediţie a celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Românii au talent” a fost urmărită, vineri seară, la Pro TV, de 3 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Românii au talent” a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 14 puncte de rating şi 43,5% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea clasată pe locul secund, care a obţinut 4 puncte de rating şi 12,3% share.

Aproximativ 3 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit „Românii au talent” pe întreaga durată de difuzare, iar în minutul de maximă audienţă, la 22:12, emisiunea era vizionată de aproximativ 3,6 milioane de români.

Programul va reveni cu a cincea ediţie a sezonului 10, vineri, de la ora 20.30.

Juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu, iar Smiley şi Pavel Bartoş sunt moderatorii emisiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.