Emisiunea „Românii au talent” a fost, vineri seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu 3,5 milioane de telespectatori înregistraţi la nivel naţional, transmite Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A patra ediţie a celui se-al nouălea sezon al programului a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 17,9 puncte de rating şi 48,6% share, de peste cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 3,2 puncte de rating şi 8,8% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit show-ul „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:31, au fost înregistraţi peste 4,3 milioane de telespectatori.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu - juraţii emisiunii - au analizat fiecare reprezentaţie, între care culturism, dresaj canin, foot puppet show, dans contemporan, dancehall, magie şi canto, şi 16 dintre concurenţi au primit în majoritate „Da”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.