Emisiunea "Românii au talent", difuzată vineri la Pro TV, a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public, fiind urmărită de peste 3,2 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.2 puncte de rating şi 45.2% share,cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.9 puncte de rating şi 10.3% share.

Peste 3,2 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 21:12, peste 3,9 milioane de români au fost în faţa televizoarelor. 

Un loc în următoarea etapă au obţinut: Ikim Dance Academy, Amelia Călin, Petru Moiseev, Iorgu Aggressor & Tom Fulton Future Shock, Olimpia Carauleanu, Dimma’s, Mauricio Cugat – Desole, Clubul Sportiv Akikai, Constantin Stîngă, Daniela Pleşca, Caddebostan Workout, Ryan Hayashi şi Amanda Stan. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.