Emisiunea cântăreţei Kelly Clarkson va înlocui în grilă show-ul lui Ellen DeGeneres, a anunţat reţeaua americană NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DeGeneres a anunţat la începutul acestei luni că show-ul ei se va încheia în 2022, odată cu al 19-lea sezon. Ea a spus că renunţă la emisiune pentru că nu mai prezintă o provocare.

NBC a transmis că „The Kelly Clarkson Show”, aflat acum la al doilea sezon, va înlocui programul lui DeGeneres începând cu toamna anului viitor.

Tracie Wilson, vicepreşedinte executiv al NBCUniversal Syndication Studios, a declarat: „Kelly şi întreaga noastră echipă de producţie s-au străduit să facă un show care să rezoneze cu oamenii de toate vârstele, culturile şi din toate mediile. Avem planuri mari pentru sezonul al treilea şi urmărim să devenim primul show din timpul zilei în anii ce vin”.

Clarkson, în vârstă de 39 de ani, a câştigat primul sezon al concursului „American Idol”, în 2002, şi a continuat să facă muzică, înregistrând piese de succes ca „Stronger”, „Miss Independent” şi „Since U Been Gone”.

În 2019, a lansat „The Kelly Clarkson Show”, un program de o oră în care sunt invitate diverse celebrităţi. Emisiunea a înregistrat cifre importante de audienţă.

DeGeneres, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit luna aceatsa că renunţă la show-ul ei de succes la finalul actualului contract. Anunţul vine după ce audienţa a scăzut şi vara trecută au apărut mai multe acuzaţii referitoare la un mediu de lucru toxic în cadrul echipei. În urma unei anchete, trei producători au fost daţi afară, iar ea a prezentat scuze în direct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.