Emisiunea „Garantat 100%”, realizată de Cătălin Ştefănescu, a împlinit două decenii de la debut, iar noi ediţii vor fi difuzate de TVR începând cu 6 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un decor nou, „Garantat 100%” va reveni duminică, la ora 23.00, cu un dialog cu psihoterapeuta Esther Perel.

„Vă vom propune şi de aici încolo subiecte şi invitaţi care lasă în urma lor gânduri asupra cărora merită să revenim, să medităm sau să le preluăm şi să le continuăm în discuţiile cu prieteni şi cunoscuţi”, spune realizatorul şi prezentatorul întâlnirilor.

Cătălin Ştefănescu este de părere că emisiunea este una „de cultură vie, care vorbeşte şi despre literatură, dar şi despre igienă personală sau voluntariat, despre teatru, film, muzică, dar şi despre mediul înconjurător, etică, ştiinţă şi tehnologie. Pentru că toate astea înseamnă cultură”.

Între invitaţii din noul sezon se numără scriitorul rus Mihail Şişkin, jurnalistul Vlad Mixich, Li Edelkoort, o specialistă apreciată la nivel mondial în modă, design şi tendinţe ale modului nostru de viaţă, Thomas Vonier, preşedintele Uniunii Internaţionale a Arhitecţilor, şi Alexandru Găvozdea, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România. Va fi invitat şi criticul de artă Pavel Şuşară, care încearcă să îl explice pe Constantin Brâncuşi „în aşa fel încât cu toţii să rămânem cu ceva limpede şi viu în minte despre omul şi marele artist care a marcat istoria sculpturii contemporane”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.