Postul de televiziune Kanal D a fost lider de audienţă, pe toate segmentele de public monitorizate, cu emisiunea "Exatlon" de sâmbătă seară, urmărită în minutul de aur de 2,5 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Postul s-a clasat pe primul loc, pe toate segmentele monitorizate, cu 8,7% rating şi 20,6% cotă de piaţă, pe comercial, cu 9,1% rating şi 18,7% cotă de piaţă, în rândul publicului de la oraşe, şi cu 11,1% rating şi 22,5% cotă de piaţă, la nivel naţional.

Minutul de aur, înregistrat la 20.54, a adunat în faţa micilor ecrane, la Kanal D, 2.511.000 de telespectatori.

Echipa României a reuşit să îşi învingă adevarsara, echipa Turciei, cu scorul de 10-8. Lupta plină de tensiune, în care românii au reuşit să întoarcă scorul în favoarea lor cu evoluţii spectaculoase, a făcut din Kanal D lider de audienţă, în intervalul difuzării competiţiei.

Competiţia a fost una dramatică, scorul de 6-1, în favoarea Turciei, fiind răsturnat în cele din urmă de jocul românilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.