Emisiunea "Batem Palma?", în care răspunzând la o întrebare aparent simplă concurenţii ar putea obţine o sumă importantă de bani, începe din 12 decembrie la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul, prezentat de Cosmin Seleşi, va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 18.00. Vor fi 24 de concurenţi şi 24 de cutii roşii care ascund sume de la 1 ban la 100.000 lei. 

"Am aşteptat mult timp acest moment să vă pot spune că au mai rămas doar câteva zile şi ne vedem! Sunt foarte încântat că vom fi alături de cei de acasă de luni până vineri şi sper să vă aducem relaxarea atât de necesară după o zi încărcată. Veţi face cunoştinţă cu nişte concurenţi extraordinari şi am siguranţa că îi veţi îndrăgi din prima clipă. Despre Batem Palma? vă mai spun doar atât: o să vă treacă prin toate emoţiile şi o să vă lase cu un zâmbet larg pe faţă. Ne vedem pe 12 decembrie!", spune Cosmin Seleşi. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.