Crime+Investigation va difuza, începând de luni, de la ora 23.00, cel de-al doilea sezon al premiatului serial „Robbie Coltrane prezintă: probe esenţiale”, care aduce în atenţie opt dintre cele mai dificile, complexe şi enigmatice cazuri de crimă investigate vreodată de poliţia britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 20% dintre crimele din Marea Britanie sunt clasificate „cu împrejurări necunoscute”.

Datorită avansului tehnologic din ultimii ani, multe dintre cazurile rămase nerezolvate au fost redeschise, anchetatorii având un singur scop în minte: descoperirea făptaşului. Cum la graniţa dintre succes şi eşec stau probele esenţiale, Robbie Coltrane se concentrează exclusiv asupra acestora pentru a aduce un omagiu „artei detectivului”, cel care îşi foloseşte inteligenţa şi perseverenţa pentru a elucida cazuri aparent de nerezolvat.

În primul episod al celui de-al doilea sezon, o echipă de muncitori din Cardiff descoperă un covor în care se află rămăşiţele descompuse ale unui corp uman. Cu ajutorul unei noi tehnologii dezvoltate pentru analiza ADN-ului şi cu un soft de ultimă generaţie folosit pentru recunoaşterea facială, anchetatorii reuşesc să afle numele victimei – Karen Price. Astfel, departamentul de poliţie din South Wales decide că trebuie să afle ce a păţit Karen şi porneşte în căutarea, identificarea şi condamnarea criminalului ei.

Fiecare dintre cele opt episoade va putea fi urmărit lunea, de la ora 23.00, la postul Crime+Investigation.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.