Realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres va crea patru programe pentru HBO Max, platforma WarnerMedia care va fi lansată în primăvara anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DeGeneres a făcut anunţul în timpul emisiunii ei de la NBC. Ea va semna „Ellen’s Home Design Challenge” - unde opt designeri îşi folosesc creativitatea la maxim, „First Dates Hotel” - show bazat pe un format britanic -, şi animaţia „Little Ellen”, care va avea 40 de episoade.

Al patrulea show, care se află în dezvoltare, este serialul documentar „Finding Einstein”, ce prezintă o nouă generaţie de oameni de ştiinţă.

„Sunt foarte încântată să îmi prezinte noile programe pe HBO Max. Nu ştiu cine e Max, dar abia aştept să lucrez cu el”, a glumit DeGeneres.

Toate programele fac parte dintr-un acord semnat cu Warner Bros. Ele se adaugă proiectelor „Ellen’s Game of Games”, pentru NBC, şi „Ellen’s Greatest Night of Giveaways”, trei show-uri pentru sărbători, care vor fi difuzate pe Peacock, platforma de streaming a reţelei de televiziune.

HBO Max va avea conţinut original, dar şi programe HBO, TBS şi filme Warner Bros. Pentru noua platformă de streaming au fost anunţate mai multe seriale noi, între care un spinoff „Gossip Girl”, comedia „Let Them All Talk” regizată de Steven Soderbergh, cu Meryl Streep, şi achiziţia drepturilor de difuzare a serialului „The Big Bang Theory”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.