Ediţia de sâmbătă a emisiunii "Supernanny" cu Urania Cremene, de la ora 20.00, la Prima TV, propune părinţilor cum să găsească soluţia potrivită pentru a gestiona conflictele între mai mulţi copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Urania Cremene, expertul în parenting, ajunge săptămâna aceasta în judeţul Călăraşi. Un cuplu tânăr din Grădiştea - Angi şi Florin -,  cu cinci copii, i-a cerut ajutorul. 

În perioada de observare, Urania va constata că singurul copil care nu le dă bătăi de cap părinţilor este micuţul Alex (3 luni). În rest, Eve (7 ani), Nico (4 ani jumate), Patric (3 ani) şi Denis (un an jumătate) sunt ca o morişcă neobosită, în care mama şi tatăl sunt captivi şi nu ştiu să se elibereze. Când un copil vrea ceva, un altul vrea altceva, iar peste această rutină se adaugă tensiuni şi conflicte la tot pasul, indiferent că ”miza” este mâncarea, o jucărie, telefonul mobil sau concurenţa între cei mici.

Ca de obicei însă, Urania va găsi soluţiile potrivite, iar Angi şi Florin vor începe să le aplice, convinşi fiind că orice regulă nouă în familie este eficientă numai dacă este respectată constant, în primul rând, de ei.

Misiunea pe care o are Supernanny se va încheia cu succes în doar câteva zile. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.