Ediţia specială a emisiunii ”Poftiţi la muncă”, filmată în Bucovina şi difuzată de postul de televiziune Antena 1, luni, în cea de-a doua zi de Crăciun, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a fost urmărită în minutul de aur, de la ora 21.19, de un număr de 2.066.000 de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Această ediţie specială de Crăciun a emisiunii «Poftiţi la muncă» desfăşurată în Bucovina, în care Ramona Bădescu, Vica Blochina, Tomi Giurgia şi Edi Stancu au trecut printr-o mulţime de aventuri alături de Nea Mărin şi Liviu Vârciu, a fost lider de audienţă luni, 26 decembrie, pe toate cele trei targeturi de populaţie - 18-49 urban, urban si naţional”, a transmis Antena 1.

La nivel naţional, emisiunea a fost lider de audienţă cu un rating de 8,6 puncte şi o cotă de piaţă de 19%. Pe acelaşi segment de populaţie, Pro TV a înregistrat 5,7 puncte de rating şi o cotă de 12,7%.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Emisiunea ”Poftiţi la muncă” a fost lider de audienţă între orele 20.30 şi 23.24 şi în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban, cu o medie de audienţă de 8,3 puncte şi o cotă de piaţă de 21,8%, în vreme ce Pro TV şi Kanal D s-au situat pe locurile al doilea şi al treilea cu un rating de 7,5 de puncte, respectiv 2,3 puncte, şi o cotă de piaţă de 19,6%, respectiv 6%.

”Poftiţi la muncă” a fost lider de audienţă şi la nivel urban, cu un rating de 7 puncte şi o cotă de piaţă de 15,5%, în timp ce Pro TV a ocupat locul al doilea, cu un rating de 6,1 şi o cotă de piaţă de 13,5%.

În noul format al emisiunii ”Poftiţi la muncă”, Nea Mărin şi Liviu Vârciu îşi împart sarcinile şi echipele formate din vedete.

În fiecare ediţie, difuzată în două părţi, luni şi marţi, patru vedete se întâlnesc cu nea Mărin pentru a primi sarcini şi informaţii despre locul în care trebuie să le îndeplinească, precum şi despre oamenii pe care îi ajută prin efortul lor.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.