Economedia.ro, un nou site de business şi economie, a fost lansat joi de G4Media, la trei ani de la lansarea platformei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Condusă de redactorul-şef Elena Deacu, Economedia este o publicaţie online de business axată pe antreprenoriat, politici publice şi inovaţie.

Proiectul independent este marca G4Media şi este bazat pe conţinut quality.

Publicul va putea citi informaţii în exclusivitate, analize, interviuri şi reportaje care prezintă economia reală, experienţele antreprenorilor, marile tendinţe globale.

"Economedia va găzdui informaţii verificate, exclusivităţi, analize şi interviuri despre marile probleme care privesc dezvoltarea României. Urmărim tendinţele globale şi europene, pentru că lumea se schimbă într-un ritm fără precedent, iar antreprenorii sunt cei care ţin România conectată la lume. Împreună cu ei vom descoperi soluţiile viabile economic, alături de ei vom fi extrem de atenţi la modul în care e cheltuit banul public", a spus Cristian Pantazi.

Rubricile pe care se va axa Economedia sunt: activitatea antreprenorilor, public policy, infastructură, agricultură/ food, tehnologie/ AI, auto, EU money, energie verde, analize. De asemenea, site-ul va găzdui articole de opinie semnate de specialişti în diverse domenii.

Noul produs media se poziţionează în segmentul super premium şi nu va avea spaţii publicitare deschise pentru tranzacţionarea automată şi neauditată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.