Primăria Capitalei îi invită pe bucureşteni să se alăture, sâmbătă, celui mai mare eveniment de mediu din istorie, Earth Hour - Ora Pământului. Astfel, în intervalul 20.30-21.30, locuitorii Capitalei sunt îndemnaţi să stingă luminile şi să decupleze echipamentele electronice aflate în stand-by.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va fi marcat prin stingerea luminilor în sediul Primăriei Capitalei din B-dul Regina Elisabeta nr. 47, precum şi în sediile  administrative ale instituţiilor şi administraţiilor din subordine. 

Campania Earth Hour, iniţiată de organizaţia WWF, a reuşit în ultimii ani să mobilizeze milioane de oameni, companii şi instituţii, având în prezent susţinători în peste 190 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Ora Pamantului - Earth Hour se desfăşoară anual, în ultima sâmbătă din luna martie, şi se adresează atât cetăţenilor cât şi instituţiilor publice din toate domeniile de activitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.