Dragoş Bucur părăseşte emisiunea „Visuri la cheie”, difuzată de Pro TV, după patru sezoane în care a făcut parte din echipa acestui proiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragoş a avut o contribuţie foarte mare în acest proiect, s-a dedicat fiecărui caz prezentat, atât în ceea ce priveşte apropierea de familiile prezentate, empatia cu acestea şi surprizele din fiecare ediţie, cât şi în ceea ce priveşte procesul de renovare a locuinţelor”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Dragoş Bucur se va dedica în continuare proiectelor din cinematografie.

„«Visuri la cheie» este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată şi îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulţumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, şi mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiştii, scenariştii, producătorii, costumierele, make-up artiştii, şoferii şi, nu în ultimul rând, colegii arhitecţi. Mi-a plăcut mult şi sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune şi cu rele, şi m-a ajutat să îmi găsesc câţiva prieteni adevăraţi”, a spus Dragoş Bucur.

„Dar adevărul este că sunt în primul rând soţ şi tată, apoi actor, producător de cinema începător, puţin pedagog şi abia apoi om de televiziune, şi aş vrea să revin la această ierharhie în viaţa mea. Iar pentru cârcotaşii care nu lipsesc niciodată din viaţa noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a adăugat Bucur.

Filmările pentru sezonul cinci „Visuri la cheie” vor începe în această primăvară cu un nou prezentator, care va fi anunţat în curând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.