„Dragii noştri, aflaţi despre noi…”, documentar ce prezintă viaţa de zi cu zi din perioada comunistă aşa cum a fost ea, va fi difuzat în premieră, joi, la TVR 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dragii noştri, aflaţi despre noi…” prezintă viaţa de zi cu zi din perioada comunistă aşa cum a fost ea, cu ajutorul scrisorilor din acele vremuri, a  filmărilor private din anii 80 şi a imaginilor din arhiva TVR, combinate într-un mod unic. Documentarul Casei de Producţie a TVR oferă imagini din anii ’80 în 80 de minute.  

Realizatorii aduc în prim-plan o bucată din viaţa familiilor din România dinainte de 1989, de la oraşe şi sate. Arată felul în care se trăia atunci, ce probleme cotidiene aveau oamenii, cum îşi petreceau timpul liber, vacanţele, care le erau frământările, bucuriile şi necazurile, aşa cum se văd ele în corespondenţa cu cei dragi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.