Spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat „O lecţie de bune maniere” şi „Varşovia: ghid turistic”, ambele cu Maia Morgenstern, vor fi jucate în Curtea de Onoare a Muzeului Naţional de Artă al României pe 7 şi 21 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teatrul Evreiesc de Stat va prezenta două spectacole în luna august la MNAR. Primul, care va avea loc vineri, 7 august, este un one-woman show cu Maia Morgenstern intitulat „O lecţie de bune maniere” de Jean-Claude Grumberg, în regia lui Alexandru Berceanu.

Două săptămâni mai târziu, pe 21 august, va avea loc comedia „Varşovia: ghid turistic” de Hillel Mittelpunkt. Spectacolul, montat de Eugen Gyemant, îi reuneşte în distribuţie pe Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Natalie Ester, Nicolae Botezatu, Viorica Bantaş.

Biletele pot fi cumpărate online pewww.mystage.ro, la preţul de 43,7 lei, care include accesul la spectacol şi o vizită la Galeria de Artă Europeană, ce poate fi făcută până în data de 20 septembrie.

Toate evenimentele se vor desfăşura cu respectarea deplină a măsurilor de siguranţă impuse de autorităţi pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus Covid-19. Prin urmare, scaunele vor fi poziţionate la distanţă de cel puţin doi metri între ele, purtarea măştii de către spectatori va fi obligatorie pe toată durata reprezentaţiei, iar pentru evitarea aglomeraţiei, accesul se va face începând cu 30 de minute înaintea fiecărei reprezentaţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.