Dorian Popa feat. Shift şi Micutzu conduc topurile celor mai populare videoclipuri din 2018 de pe YouTube în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Google a transmis joi listele celor mai ascultate piese pe YouTube în România, precum şi video-urile care au stârnit cel mai mare interes.

Listele YouTube Rewind cuprind video-uri încărcate în 2018 şi sunt create pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul şi gradul de interactivitate şi tipul lor.

În lista celor mai populare video-uri non-music conduce „Revenire de senzaţie la iUmor! Micutzu face show cu numărul său de stand up comedy” de pe canalul iUmor, cu 6.235.924 de vizualizări.

Anul acesta, printre cele mai populare sunt show-urile TV şi cele mai de succes momente ale lor, precum şi momente de stand-up comedy. 

Pentru acest top au fost luate în calcul doar video-uri publicate în 2018. Selecţia lor pentru această categorie a fost realizată printr-un algoritm care ia în calcul vizualizările, nivelul de interactivitate (like-uri, share-uri, comentarii) şi tipul de conţinut. Ierarhizarea video-urilor a fost făcută în funcţie de numărul de vizualizări realizate din România. În top a fost reţinut doar cel mai popular video de pe un canal, respectiv acela cu cele mai multe vizualizări din România.  

Piesele autohtone sunt cele care domină lista de anul acesta a celor mai populare videoclipuri de pe YouTube în România.

Dorian Popa feat. Shitft şi piesa „Hatz” au înregistrat 35.911.601 de vizualizări şi ocupă primul loc.

Pentru acest top au fost luate în calcul doar videoclipurile publicate în 2018, videoclipuri oficiale (de pe canalul care deţine conţinutul), fără cele care conţin doar versuri sau o imagine. 

Lista celor mai populare video-uri pe YouTube la nivel global (non-music) este dominată de „To Our Daughter”, publicat de Kylie Jenner, cu 76.840.838 de vizualizări.

Cel mai popular videoclip muzical pe YouTube la nivel global este „Te Bote Remix” - Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna, cu 1.445.716.060 de vizualizări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.