Un magazin de modă prezentat de Doina Levintza, dar programe despre şah şi amenajări interioare se numără printre noutăţile grilei de toamnă a postului TVR1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 6 octombrie vor putea fi urmărite patru noi emisiuni: „Şah Mat”, „Levintza prezintă”, „Constructorii de visuri” şi „Vizita de lucru”.

„Şah – Mat”, cu Ciprian Creţescu, sâmbăta, de ora 09.00

În lume sunt cel mult 1.500 de mari maeştri internaţionali la şah. Dintre aceştia, 21 sunt din România. În fiecare sâmbătă,ei vor fi prezentaţi în cadrul emisiunii. Astfel, după mulţi ani, şahul revine la TVR 1 în programul prezentat de Ciprian Creţescu, jurnalist de sport la TVR.

„Iubitorii de şah vor vedea care sunt cele mai frecvente greşeli comise la nivel de amatori şi cum sunt aceste greşeli identificate şi speculate de profesionişti. Vor fi adevărate lecţii de şah televizate, în cel mai modern stil, partidele urmând a se disputa online pe platforma chess.com”, a explicat prezentatorul. Adversarii invitaţilor în partidele online vor fi aleşi dintre telespectatorii emisiunii.

Deşi are o experienţă de peste 20 de ani de televiziune, „Şah-Mat” reprezintă pentru Ciprian Creţescu debutul în faţa camerei, el fiind producător de televiziune în Departamentul Emisiuni şi Ştiri al TVR.

„Levintza prezintă”, cu Doina Levintza, sâmbăta, de la ora 11.00

Creatoarea de modă Doina Levintza va face o incursiune în lumea stilului, eleganţei şi a istoriei modei. Noile tendinţe, propunerile creatorilor internaţionali pentru sezonul toamnă – iarnă 2018, piesele de rezistenţă care nu trebuie să lipsească din garderobă sunt câteva dintre subiectele emisiunii.

„Arta pentru mine este raţiunea de a fi, este încântarea sufletului meu. Dintotdeauna am iubit cu pasiune frumosul, bunul gust, rafinamentul. Pe toate le găsim întrupate în artă”, spune Doina Levintza.

„Constructorii de visuri”, sâmbăta, de la ora 11.30

„Constructorii de visuri” este un program despre construcţii şi amenajări interioare - sfaturile practice, ideile inovatoare şi idei care eficientizează costurile.

„Vizita de lucru”, cu Gianina Corondan, sâmbăta, de la ora 16.50

Gianina Corondan porneşte acţiunea de descoperire de „întreprinderi” şi variante de muncă. „În România există o rată a şomajului destul de mare, concomitent cu o nevoie acută de forţă de muncă. De aceea, un demers care să arate ce înseamnă să fii angajat sau antreprenor şi care, în plus, să ne ajute să intrăm în culisele muncii românilor, în culisele unor meserii, cred că nu este de neglijat”, a declarat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.