Documentarul ”Uciderea lui JonBenet: adevărul dezvăluit” va fi difuzat pe 25 decembrie, de la ora 22.00, pe Crime + Investigation (CI), la 20 de ani de la moartea micii regine a frumuseţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CI, în dimineaţa zilei de 26 decembrie 1996, John şi Patsy Ramsey au găsit o notă de răscumpărare a fiicei lor în vârstă de 6 ani, JonBenet. Fetiţa a fost apoi găsită fără viaţă în subsolul casei părinteşti, bătută cu sălbăticie. În ciuda furtunilor mediatice, acuzaţiilor la adresa familiei, mărturiilor false, teoriilor despre pătrunderi prin efracţie şi a numeroaselor audieri la tribunal, cazul a rămas nerezolvat timp de 20 de ani.

Postul de televiziune Crime + Investigation dezvăluie detalii în premieră ale cazului, incluzând interviul din 1998 în care Burke Ramsey descrie evenimentele aşa cum le-a văzut el, mărturie preluată de procuratură şi nedifuzată niciodată către public, precum şi o analiză din partea unui psiholog pediatru independet.

Marcând 20 de ani de la tragicul eveniment, documentarul include şi primul interviu cu John Ramsey, care oferă o incursiune fără precedent în jurnalele sale din perioada crimei şi în sufletul lui şi al soţiei, Patsy Ramsey. Probe ADN noi şi şocante, prezentate în exclusivitate, aruncă o nouă lumină asupra posibililor făptaşi.

Televiziunea Crime + Investigation face parte din A+E Networks UK şi este disponibilă prin UPC, Telekom, DCS şi Orange TV.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.