Documentarul „Killing Michael Jackson”, care explorează circumstanţele în care a murit starul pop, a fost achiziţionat de Discovery pentru canale din teritorii internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul are durata de o oră şi cuprinde mărturii făcute de trei detectivi americani - Orlando Martinez, Dan Myers şi Scott Smith - care au luat parte la prima investigaţie privind moartea cântăreţului, în 2009.

Doctorul Conrad Murray, care a fost închis în 2011 pentru că i-a administrat o doză letală de propofol, apare, de asemenea, în documentar.

Producătorii de la Zig Zag au spus că detectivii reexaminează moartea lui Jackson prin redeschiderea cazului oficial la Los Angeles Police Department şi au promis noi dezvăluiri şi imagini inedite.

Documentarul va fi difuzat în Marea Britanie, Germania, Polonia, Italia, ţările scandinave, Belgia şi Noua Zeelandă.

Matt Graff, director al Zig Zag Productions, a transmis: „Suntem încântaţi că acest documentar a fost achiziţionat în teritorii din întreaga lume. Filmul acesta este centrat pe circumstanţele intrigante ale morţii lui Michael Jackson, oferind publicului o perspectivă fascinantă asupra ultimelor momente din viaţa starului pop şi asupra procesului penal care a dus la arestarea şi condamnarea doctorului Conrad Murray”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.