Documentarul "Ameninţarea lui Vladimir Putin", despre călătoria surprinzătoare a lui Putin de la copilăria trăită în sărăcie şi obscuritate la ascensiunea în cadrul KGB şi transformarea într-unul dintre cei mai influenţi conducători ai secolul 21, va fi difuzat sâmbătă, de la ora 21.00, de History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul explorează caracterul lui Putin prin prisma mai multor interviuri cu experţi, foşti agenţi KGB şi angajaţi ai acestuia, dar şi spioni şi agenţi americani care au luptat împotriva lui în trecut şi continuă să o facă astăzi, unii dintre participanţi apărând pentru prima data la TV.

Producţia de două ore va include şi reconstituiri, imagini de arhivă rare şi investigaţii actuale, pentru a oferi un portret cât mai complet al preşedintelui rus. 

Specialiştii îşi vor prezenta în cadrul documentarului opiniile cu privire la modul în care Putin intenţionează să schimbe echilibrul puterii, să răstoarne ordinea existentă şi să ameninţe supremaţia americană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.