Discovery propune, pentru perioada martie-mai, o grilă specială de programe noi, documentare şi competiţii precum Premier League, FA Cup, MotoGP şi Roland Garros, difuzate în direct şi în exclusivitate în România de Eurosport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Discovery Channel, vor putea fi urmărite în premieră atât titluri globale, cât şi sezoane noi ale celor mai cunoscute producţii: „Motociclete americane” (din 20 martie) – create de Paul Teutul Sr. şi Paul Teutul Jr., într-un nou sezon; „Specialişti în fiare vechi” (din 29 martie) – personaje autentice care lucrează în industria fierului vechi din Polonia explică de unde provin materialele folosite şi unde ajung după ce ies din depozit; „Tigerland” (31 martie) – în ultimele decenii, populaţia mondială de tigri a scăzut de la 100.000, la mai puţin de 4.000 de exemplare. Documentarul produs de Ross Kaufman, regizor câştigător al unui premiu Oscar, spune povestea comunităţilor care riscă totul pentru a salva specia, inclusiv ultimii tigri siberieni; „Marii papi ai lumii” (din 4 aprilie) - serie-documentar despre viaţa şi cele mai importante momente din pontificatul unor papi care au fost admiraţi, au stârnit controverse şi, în final, au scris istorie.

Tot din luna martie, pe TLC vor începe: „Dermatologie de top” (din 1 martie) – Sandra Lee, medic dermatolog de top cunoscut ca „Dr. Pimple Popper”, rezolvă noi cazuri de probleme dermatologice şi ajută noi pacienţi să îşi recapete încrederea în sine; „Regele cofetarilor în competiţie” (din 13 martie) – într-un concurs culinar de proporţii, cunoscuţii cofetari Buddy Valastro şi Duff Goldman se întrec pentru titlul de cel mai priceput cofetar al tuturor timpurilor; „În lipsa ta” (din 3 aprilie) – un nou serial despre cum visurile despre renovarea casei pot deveni realitate cu ajutorul unor specialişti şi dacă partenerul nu este prezent pentru a interveni în procesul creativ.

Travel Channel va prezenta un nou sezon din „Mâncăruri ciudate cu Andrew Zimmern” (din 19 martie), în care cunoscutul explorator culinar va degusta specialităţi bizare şi îmbietoare din Polonia, Germania şi Italia. Începând cu 15 aprilie, actriţa Megan Fox va investiga graniţa dintre mit şi realitate în cazul unor mistere nerezolvate din Scandinavia, Turcia şi Regatul Unit, în noua emisiune „Legendele pierdute, cu Megan Fox”.

Pe Eurosport, brandul de sport premium al Discovery, vor putea fi urmărite în direct competiţii pe platformele Eurosport (Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosport Player, serviciul Eurosport în direct şi la cerere disponibil pe orice dispozitiv). Între ele se numără: Premier League, competiţia de fotbal principală din Anglia, pentru care Eurosport deţine în România drepturile TV şi digitale exclusive până în 2022. Sezonul actual al competiţiei poate fi urmărit pe Eurosport 1 şi Eurosport Player în direct, până pe 12 mai 2019; FA Cup, cea mai veche competiţie de fotbal din lume poate fi urmărită pe Eurosport până în 2021. Un număr de 736 de echipe au participat la competiţia din acest an, care este deschisă tuturor cluburilor din primele 10 ligi ale piramidei de fotbal din Anglia. În perioada martie-mai, cele opt cluburi rămase în competiţie îşi vor disputa sferturile de finală şi semifinalele, totul culminând cu finala din 18 mai; MotoGP, campionatul mondial de motociclism viteză, va debuta cu un nou sezon pe 10 martie. Grand Prix-urile Qatarului şi Argentinei sunt primele curse ale sezonului care se va încheia pe 17 noiembrie; Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului cu o istorie de peste 120 de ani, va avea loc la Paris între 26 mai – 9 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.