Disney Channel va lansa în 2019 al treilea film din franciza „Descendats”, cu Dove Cameron, Cameron Boyce, Sofia Carson, Booboo Stewart, Mitchell Hope şi China Anne McClain în distribuţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariştii şi producătorii Sara Parriott şi Josann McGibbon, care au fost premiaţi în 2016 de Sindicatul scenariştilor americani pentru „Descendats”, vor lucra la acest al treilea lungmetraj de televiziune.

După ce a regizat primele două filme ale francizei, Kenny Ortega se întoarce în echipă, potrivit Variety. El va fi şi producător executiv şi coregraf. Ortega a regizat şi a semnat coregrafia celor trei filme „High School Musical”, o altă serie de succes a Disney Channel.

Filmele muzicale din franciza „Descendats” au în centru copiii personajelor negative ale Disney, precum Maleficent şi Jafar.

Cel de-al doilea film, „Descendats 2”, a fost urmărit de peste 71,5 milioane de ori în 159 de ţări. Coloana sonoră a ajuns în top 10 al Billboard 200.

Producţia pentru „Descendants 3” va începe în Vancouver.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.