Matinalul „Dimineaţa cu noi” va începe din 14 martie, de la ora 8.00, la Kanal D, iar repetiţiile pentru emisiunea ce îi are ca prezentatori pe Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase sunt în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi ne-am întâlnit să discutăm mai multe aspecte legate de emisiune, a fost o şedinţă în care ne-am cunoscut mai bine. Vom face şi repetiţii pentru ca totul să arate şi să se lege excelent în ziua lansării, pe 14 martie. S-a închegat deja o atmosferă foarte faină. În platou chiar am avut senzaţia că am ieşit în oraş, cu prietenii”, a declarat Bursucu.

Emisiunea „Dimineaţa cu noi” va fi pe micile ecrane din 14 martie, de la ora 8.00, de luni până vineri, la Kanal D.

Matinalul le va oferi telespectatorilor sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes precum nutriţia, sportul şi sănătatea. Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile realizate special, muzica bună şi multe alte alte suprize ce aşteaptă să fie dezvăluite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.