Corul Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” a lansat un videoclip dedicat tuturor marinarilor şi celor aflaţi pe mare în slujba ţării, cu ocazia Zilei Marinei Române sărbătorită în fiecare an la 15 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La invitaţia Gărzii de Coastă a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, a filmat interpretarea celebrului vals „Valurile Dunării”, compus de Iosif Ivanovici, în aranjamentul realizat special pentru ansamblu de către compozitorul Sabin Păutza,

O premieră pentru Corul Madrigal, producţia video a fost realizată în largul Mării Negre, la bordul navei maritime „Ştefan cel Mare” - nava „amiral” a Gărzii de Coastă.

Videoclipul poate fi accesat de pe canalul de Youtube al Corului Madrigal.

Regia videoclipului este semnată de Emil Pantelimon. La pian interpretează Abel Corban.

Producţia video a fost realizată în cadrul Turneului „Ave Maria” pe care Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” îl susţine la Constanţa în perioada 11 – 16 august şi se înscrie în programul aniversar „Madrigal 60”, prin care ansamblul sărbătoreşte şase decenii de existenţă neîntreruptă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.