CRBL şi Relu Pănescu sunt primii concurenţi trimişi pe Insula Exilului, în acest sezon „Survivor România” de la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După un Joc de Recompensă, câştigat cu 10 la 5 de către Faimoşi, ambele triburi s-au îndreptat spre o întâlnire cutremurătoare cu Daniel Pavel.

Ajunşi la un Consiliu de Urgenţă care îi trecea deja prin cele mai diverse emoţii, luptătorii au avut parte de un anunţ care le-a demontat tot ceea ce ştiau despre competiţie. „Un Faimos şi un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situaţia în care triburile decid să împartă. Cei doi nu vor participa la jocurile rămase”, a fost anunţul lui Daniel Pavel.

Cele care au putut face nominalizările au fost concurentele care au avut cel mai bun timp în jocul de Recompensă: Natalia Duminică, pentru Faimoşi şi Ştefania Ştefan, pentru Războinici. Iar alegerile lor nu au întârziat să apară: CRBL şi Relu Pănescu sunt primii concurenţi trimişi pe Insula Exilului, în acest sezon. 

Ediţia „Survivor România” a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 19.58 - 23.01. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 10.6 puncte de rating şi 26.4% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 7.3 puncte de audienţă şi 18.1% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au fost cu ochii pe Survivor România, iar în minutul de aur, la ora 21:17, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Luni seară, de la ora 20.30, cele două echipe vor lupta pentru Imunitate. Însă, în acelaşi timp vor fi nevoiţi să decidă dacă îşi hrănesc colegii, iar apoi să se întâlnească la Consiliul de Nominalizare cu cei pe care au ales să îi exileze. 

Zanni va prezenta „Survivor: Extrashow!”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.