Conturile de Twitter ale preşedintelui american Donald Trump şi ale altor personalităţi publice au fost afectate de verificarea fanilor făcută de platforma online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe conturi, între care al cântăreţei Katy Perry, au înregistrat scăderi privind numărul de urmăritori, după ce joi a intrat în vigoare o nouă politică a Twitter.

Contul lui Donald Trump, creat în martie 2009, a înregistrat o scădere a numărului celor care îl urmăresc cu aproximativ 200.000. Astfel, acum înregistrează 53,1 milioane de urmăritori. De cealaltă parte, contul oficial al celui de-al 45-lea preşedinte american înregistrează acum 23,5 milioane de fani, în creştere, scrie The Hollywood Reporter.

Perry, care deţine titlul de cea mai urmărită persoană pe Twitter, şi-a menţinut poziţia, însă în ultimele 24 de ore numărul fanilor ei a scăzut de la 109,6 milioane la 106,8 milioane.

Twitter a anunţat miercuri că plănuieşte să adopte o măsură severă referitor la conturile false. Compania a transmis că orice cont „îngheţat” nu va fi luat în calcul privind totalul de fani.

Între cele care au fost afectate de măsură s-au numărat conturile lui Justin Bieber, a doilea în lista celor mai urmărite, şi Barack Obama. Ambele au pierdut până la 2 milioane de fani. Cântăreaţa Rihanna a pierdut 856.000, iar Taylor Swift, 1,8 milioane de urmăritori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.