Contractele tuturor actorilor din serialul NBC „Days of Our LIves”, care a avut peste 13.000 de episoade până în prezent, au fost încheiate, potrivit vulture.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care a debutat în 1965, nu a fost anulat, ci va lua o pauză la finalul lunii noiembrie. Au fost filmate suficiente episoade pentru a fi difuzate până la finalul grilei actuale. Aparent, show-ul era avansat mult faţă de program, iar o pauză era avută în vedere pentru a permite actorilor o vacanţă.

Este probabil ca la începutul anului viitor, distribuţia să reia lucrul pentru un nou sezon. Dacă acest lucru se va întâmpla, este posibil ca actorii să fie ofertaţi cu mai puţini bani. „În cel mai rău caz, pierd jumătate din distribuţie. În cel mai bun caz, toată lumea va fi de acord să revină pentru salarii mai mici”, a spus o sursă apropiată proiectului.

„Days of our Lives” este produs de Corday Productions Inc. în asociere cu Sony Pictures Television. Ron Carlivati conduce echipa de scenarişti.

Producţia „Days of Our Lives” este unul dintre puţinele seriale care sunt difuzate în timpul zilei. Celelalte sunt „The Bold and the Beautiful” şi „The Young and the Restless”, la CBS, „General Hospital”, la ABC.

Acţiunea „Days of Our Lives” este plasată în oraşul fictiv Salem şi are în centru familiile Brady, Horton şi DiMera. În prezent, este difuzat al 55-lea sezon. Viitorul sezon va fi lansat vara viitoare.

Anul acesta, „Days of our Lives” a primit 27 de selecţii la premiile Daytime Emmy, inclusiv la categoriile „serial-dramă”, „cea mai bună actriţă într-un serial-dramă” (Marci Miller) şi „cel mai bun actor într-un serial-dramă” (Tyler Christopher şi Billy Flynn). A câştigat patru trofee.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.