Concursul de proiecte de management de la Centrul de Cultură ”Arcuş” din Covasna va avea loc între 18 şi 29 noiembrie, a anunţat Ministerul Culturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Data limită pentru depunerea proiectelor de management şi a dosarelor de concurs este 15 noiembrie, iar acestea vor fi analizate în perioada 18 - 24 noiembrie. Susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului va avea loc între 25 şi 29 noiembrie, potrivit cultura.ro.

Candidaţii trebuie să aibă studii în domeniile Istorie, Arte vizuale, Studii culturale, Muzică şi Teatru şi Artele spectacolului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ministerul Culturii a organizat un prim concurs pentru conducerea centrului cultural în luna septembrie, însă singurul candidat nu a trecut de prima probă - analiza proiectului de management.

Centrul de Cultură Arcuş este instituţie publică de cultură, cu personalitate juridică, finanţată din venituri extrabugetare şi din alocaţii de la bugetul de stat, care funcţionează în subordinea Ministerului Culturii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.