Societatea Română de Radiodifuziune solicită reprezentanţilor LinkedIn închiderea contului de pe care au fost postate anunţuri de joburi în numele societăţii, precizând că "niciunul dintre anunţuri nu este de actualitate".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe anunţuri de concursuri pentru angajări în Societatea Română de Radiodifuziune au apărut în ultimul timp pe portalul LinkedIn.com. 

"SRR nu a deschis cont pe LinkedIn şi pe niciun alt portal de joburi. Prin urmare, orice cont deschis în numele radioului public este fals, menit să creeze confuzie şi să inducă în eroare membrii acestor reţele. Toate aceste anunţuri au fost publicate fără autorizarea SRR. Niciunul dintre aceste anunţuri nu este de actualitate, ci se referă la poziţii scoase la concurs şi ocupate cu ani în urmă", este poziţia oficială a companiei.

Angajările în SRR se fac după aprobarea regulamentelor de concurs, cu respectarea legilor în vigoare, şi vor fi publicate pe site-ul instituţiei, se mai arată în comunicat.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.