Concertul Extraordinar „Ave Maria" de duminică, de la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" va începe la ora 20.00, cu o oră mai devreme decât era programat iniţial, anunţă Corul Naţional de Cameră „Marigal - Marin Constantin".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprogramarea evenimentului este necesară pentru a nu se suprapune cu manifestările sportive care se desfăşoară în vecinătatea Teatrul de Vară „Mihai Eminescu" - Parcul Naţional din Bucureşti.

Biletele achiziţionate deja sunt valabile pentru reprezentaţia de la ora 20.00.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Evenimentul faimosului cor îi are ca invitaţi speciali pe copiii din Ansamblul de percuţie Young Beats - Cantus Mundi, fondat şi coordonat de Zoli Toth şi se va desfăşura în aer liber la Teatrul de Vară „Mihai Eminescu" din Bucureşti (Str. Arhitect Hârjeu nr. 61).

Corul Madrigal revine pe scena bucureşteană cu unul dintre cele mai apreciate spectacole live ale sale, dedicat sărbătorii religioase Adormirea Maicii Domnului. Programul concertului „Ave Maria" va oferi spectatorilor, pe lângă cunoscutele partituri de inspiraţie sacră ce surprind imaginea Fecioarei Maria în creaţia autohtonă şi internaţională, şi lucrări în primă audiţie pentru scena muzicală românească.

Biletele pot fi achiziţionate de pe platforma Bilete.ro (https://www.bilete.ro/corul-national-de-camera-madrigal-ave-maria/) . Costul unui bilet porneşte de la 30 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.