Compania de telecomunicaţii Comcast, lider pe piaţa furnizorilor de televiziune prin cablu din Statele Unite ale Americii, va oferi noi pachete clienţilor, care includ abonamente la serviciul de streaming Netflix, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut vineri de cele două companii - Comcast Corp (CMCSA.O) şi Netflix Inc (NFLX.O).

Aceasta este prima dată când un furnizor de pay TV din SUA acceptă să includă Netflix în pachetele sale.

Companiile au precizat că serviciul Netflix va începe să fie disponibil, din această lună, prin variate pachete Xfinity TV oferite prin set-top box-ul X1 al Comcast. Tarifele nu au fost dezvăluite.

Din 2016, clienţii Xfinity s-au putut înregistra separat pe Netflix, pe X1. Includerea serviciului Netflix în pachet le va simplifica plăţile clienţilor, deoarece Comcast se va ocupa de efectuarea plăţilor către Netflix.

În martie, Netflix a stabilit un acord similar cu Sky Plc (SKYB.L) din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.