Postul de televiziune Comedy Central va lansa luni, la ora 22.00, al treilea sezon al emisiunii de satiră „Show de seară cu Viorel Dragu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare dintre cele zece episoade cu durata de 30 de minute va putea fi urmărit în reluare în fiecare miercuri, de la ora 11.30, vineri, de la ora 22.00, sâmbătă, de la ora 21.00 şi duminică, de la ora 23.00.

Echipa emisiunii este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru şi Cristi Popesco. Printre invitaţi se vor număra vedete din muzică, showbiz şi media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată şi difuzată de Comedy Central în România.

„În al treilea sezon nu vor fi schimbări majore, pentru că am observat că în România schimbarea nu vine neapărat cu ceva bun. În ce priveşte echipa «Show de seară», ea rămâne neschimbată, pentru că am observat că în România nu este profitabil să împarţi banii mai multor oameni. Aşa că o să ne punem toate speranţele în destin şi noroc şi, în caz că n-o să fie bine, avem pregătită o listă de scuze, explicaţii şi duşmani care ne-au pus beţe în roate", a transmis Viorel Dragu.

Formatul emisiunii „Show de seară cu Viorel Dragu” permite şi o analiză satirică a ştirilor săptămânii, şi o dezbatere – între prezentator şi corespondenţi, care joacă rolurile unor reporteri de teren sau celebrităţi invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din cultură ori sociale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.