CNN a retras din serialul „Anthony Bourdain: Parts Unknown” episoadele în care apare actriţa Asia Argento, figură principală a mişcării #MeToo, care a fost recent acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Argento, care era iubita lui Bourdain la momentul morţii celebrului realizator de televiziune, în iunie 2018, apărea în două episoade ale serialului şi a regizat un al treilea.

Un purtător de cuvânt al CNN a confirmat pentru BuzzFeed informaţia că toate cele trei episoade au fost înlăturate de pe serviciul de streaming al reţelei, CNN Go, în urma acuzaţiilor care i-au fost aduse lui Argento.

Recent, actriţa a fost înlocuită în juriul emisiunii „X Factor Italia”, după ce a fost dezvăluit că l-a plătit pe actorul Jimmy Bennett, în vârstă de 22 de ani, cu 380.000 de dolari pentru a păstra discreţia privind o relaţie sexuală pe au avut-o în 2013.

Argento a negat orice relaţie sexuală cu Bennett şi a spus că Bourdain a convins-o să ajungă la o înţelegere cu tânărul care a „persecutat-o” mai mult timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.