CNN a refuzat cererea formulată de avocatul lui Morgan Freeman de a retrage raportul în care actorul este acuzat de hărţuire sexuală, reprezentanţii postului de televiziune afirmând că îşi apără materialul în care mai multe femei îl acuză pe acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat transmis marţi seară, reprezentanţii CNN spun: „Acuzaţiile nefondate făcute de avocatul domnului Freeman sunt dezamăgitoare şi sunt dificil de comparat cu propriile afirmaţii pe care domnul Freeman le-a făcut în spaţiul public după publicarea materialului”.

„CNN îşi apără dezvăluirile şi va răspunde cu convingere oricărei încercări a domnului Freeman ori a reprezentanţilor lui de a ne intimida în a prezenta această problemă publică”.

Cu câteva ore înainte, Robert M. Schwartz de la Irell & Manella a trimis o scrisoare de zece pagini şefului CNN, Jeff Zucker, sugerând că ar putea exista un proces pe această temă.

Într-un raport publicat săptămâna trecută de CNN, opt femei îl acuză pe Morgan Freeman de hărţuire sexuală şi comportament inadecvat. Postul de televiziune a intervievat 16 persoane, dintre care jumătate au spus că au fost martore la diverse incidente.

Morgan Freeman a transmis că este devastat de acuzaţii, după ce a spus că se scuză faţă de orice persoană care s-a simţit lezată de „glumele deplasate” făcute. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.