Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) solicită radiodifuzorilor să difuzeze, în regim de interes public, spotul audio-video referitor la campania de informare privind recomandări pentru cetăţeni şi metode de prevenţie a răspândirii noului tip de coronavirus (Covid-19) adaptate fazei în care se află în prezent România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spotul se difuzează din oră în oră, înainte de primul grupaj publicitar, pe perioada stării de urgenţă, de serviciile de programe de televiziune şi radiodifuziune, locale, regionale şi naţionale. 

Campania de informare este iniţiată şi desfăşurată de Ministerul Afacerilor Interne prin Grupul de Comunicare Strategică, constituit în cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. 

Potrivit CNA, potrivit art. 6 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare, decizia editorială de difuzare aparţine exclusiv radiodifuzorului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.