Claudia Victoria Nicolae a fost desemnată, miercuri, după votul din plenul reunit al Parlamentului, director general al agenţiei naţionale de presă Agerpres.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintre cei 465 de deputaţi şi senatori au fost prezenţi la şedinţa de miercuri 331 şi tot atâtea voturi au fost exprimate valabil.

Claudia Nicolae a fost desemnată în funcţie pentru un mandat de cinci ani cu 220 de voturi „pentru” şi 111 „împotrivă”.

Nicolae a fost director general adjunct al Agerpres, departamentul Video, şi consilier al ministrului de Interne Carmen Dan.

Licenţiată în jurnalism, la Universitatea „Hyperion”, ea a fost propusă în funcţie de Guvern şi îl înlocuieşte pe Alexandru Giboi, care a demisionat la începutul acestei săptămâni.

A lucrat la ziarul Independent, apoi a făcut parte din redacţiile A.M. Press şi Gardianul, iar în 2010, din cea a Agerpres. A plecat apoi la România TV şi B1 TV şi a revenit la agenţia naţională de presă în 2016. Din iulie 2018, ocupa funcţia de consilier al ministrului de Interne Carmen Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.