După trei ani de când şi-a încheiat cariera, actorul Chuck Norris, cunoscut din "Walker, Texas Ranger", va apărea pe 3 aprilie în calitate de invitat în ultimul episod al serialului "Hawaii Five-0", care se va încheia după 10 sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit TV Line, care a transmis informaţia, Chuck Norris îl va interpreta pe Lee Phillips, un sergent major aflat la pensie care îl ajută pe unul dintre protejaţii său să se ascundă de autorităţi. Echipa de poliţişti are misiunea de a asigura securitatea acestuia din urmă.

A fost publicată şi o fotografie cu actorul în vârstă de 79 de ani în acest nou rol. 

Este vorba despre prima apariţie a lui Chuck Norris într-un serial de ficţiune după filmul "Eroi de sacrificiu 2", lansat în 2012. În 2017, fostul campion la karate şi neuitatul "poliţist texan" a anunţat într-un interviu pentru CBS că renunţă la cariera sa pentru a se ocupa de soţia sa, Gena O'Kelley. El asigura atunci că ea a fost "otrăvită" cu un produs medical, gadolinium, care i-ar fi fost injectat în 2013 înaintea unui RMN. De atunci, ea are probleme de sănătate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.