Cel de-al treilea sezon al emisiunii-concurs de cultură generală „Câştigă România!” va avea premiera luni, de la ora 20.00, la TVR 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne pregătim serios pentru întâlnirea cu telespectatorii TVR 2, din 16 aprilie şi, bineînţeles că vom veni cu surprize în ceea ce priveşte formatul”, a spus Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii.

În acest sezon, fiecare întrebare pusă în concurs va avea patru variante de răspuns, informează Televiziunea Română.

Concurenţii primei runde vor avea acelaşi punct de plecare pe harta virtuală, ales de calculator şi tot computerul va decide care este judeţul de sosire. Cea de-a treia rundă a concursului va fi mai dinamică şi cu sume mai mari în joc.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se vor afla trei concurenţi. Calculatorul va alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări. Concurentul care va reuşi să câştige zece ediţii consecutive, maximum de ediţii la care poate participa prin regulament, va intra şi în posesia Marelui Premiu „Câştigă România” - un autoturism.

Producţie 100% românească, dezvoltată de Televiziunea Română împreună cu compania Zucchero Media, „Câştigă România!” este o emisiune-concurs de cultură generală cu întrebări despre România. 

În 2017, „Câştigă România” s-a lansat pe piaţa internaţională cu numele de „Win your country”, iar în premieră, producţia TVR a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union).

În urmă cu câteva săptămâni, concursul de cultură generală de la TVR 2 a fost selectat în finala International Format Awards 2018, la secţiunea „Cel mai bun format de game show de studio”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.