Cea de-a doua ediţie a campaniei „Daţi o carte, faceţi parte!” va fi organizată în perioada 15 martie - 15 aprilie de Teatrul Evreiesc de Stat (TES), proiectul având ca scop dotarea bibliotecilor şcolilor din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teatrul Evreiesc de Stat îşi propune ca în fiecare an să contribuie, alături de edituri partenere, la dotarea bibliotecilor şcolilor din Capitală, în special acele şcoli care au elevi ce provin din orfelinate, centre de plasament şi familii dezorganizate, informează TES.

„Ne propunem ca, împreună cu actorii TES, să dăm acestui proiect artistic şi cultural o latură personală, în care un lucru simplu, dar atât de important, de a oferi cărţi copiilor, şi de a petrece timp alături de ei, prin lectură, să devină un gest de normalitate, în speranţa construirii în prezent a unei baze culturale reale pentru viitor”, au transmis reprezentanţii instituţiei teatrale.

La prima ediţie a campaniei, Teatrul Evreiesc de Stat a strâns un fond de carte de peste 1.500 de volume, cu sprijinul editurilor partenere, dar şi al spectatorilor şi actorilor, care au donat cărţi din bibliotecile personale.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.