Piesa Agathei Christie, "Cursa de şoareci", pusă în scenă de Erwin Şimşensohn în 2017, a ajuns la reprezentaţia cu numărul 100, care va fi sărbătorită pe 14 februarie, la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectatorii care vor fi prezenţi în Sala "Ion Caramitru" a TNB la această reprezentaţie vor asista la o experienţă inedită, având ocazia de a vedea pe scenă, de-a lungul celor două părţi ale spectacolului, pe toţi actorii care vor interpreta, pe rând, partiturile personajelor.

Capodoperă a genului poliţist, "Cursa de şoareci" a avut premiera la Londra, în 1952, şi de atunci se joacă neîntrerupt cu mare succes, fiind considerat cel mai longeviv spectacol din istoria teatrului.

În distribuţie: Ileana Olteanu, Lari Giorgescu, Petre Ancuţa, Tomi Cristin, Mihai Calotă, Silviu Biriş, Dragoş Stemate, Florin Călbăjos, Adela Mărculescu, Simona Bondoc, Ada Galeş, Cosmina Olariu, Gavril Pătru, Răzvan Oprea. 

Într-un conac al Angliei rurale, în plină (şi convenabilă) furtună de zăpadă, mai mulţi călători excentrici rămân înzăpeziţi, rupţi de civilizaţie şi de lumea din jur. Însă ce pare la început doar o situaţie neplăcută, la îndemâna protecţiei consumatorilor, se transformă rapid într-o cursă a suspiciunilor, temerilor şi adevărurilor tăinuite. Şi-asta pentru că la radio, printre ştirile despre starea drumurilor şi puţin jazz, se strecoară un anunţ neliniştitor. O crimă s-a petrecut în Londra, iar suspectul, ale cărui semnalmente se potrivesc oricui (chiar şi neobişnuiţilor vizitatori), este în libertate. Printr-un ultim apel înainte de căderea liniilor telefonice, poliţia anunţă că va trimite un agent la pensiunea izolată. Oare vinovatul se află chiar printre oaspeţi?

Următoarea reprezentaţie este programată pentru data de 11 martie, de la ora 19.00.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.